Vergelijking met andere telefoons

Ter vergelijking

LG G6

De nieuwste versie uit de LG G-serie is de LG G6. Als de derde generatie na de G3 is deze telefoon wel iets duurder dan zijn bovengenoemde voorganger, maar daarvoor kan je ook genieten van wat extra snufjes. Zo heeft de G6 een unibody behuizing en is dus gemaakt uit één stuk aluminium. Dit ziet er enorm strak uit en is bovendien ook nog een duurzame oplossing (het geeft minder afval in de fabriek). Met het 5,7 inch beeldscherm is hij ook net wat groter dan de andere telefoons in de G-serie. Het is eigenlijk een enorm scherm dat door het ontwerp wel nog in je hand past. Het scherm beslaat namelijk 80 procent van de body van deze telefoon. En met een beeldscherm dat nog wat scherper is dan de G3, is dit ook een ideaal platform om jouw media op af te spelen. De G6 draait op Android 7.0 “Nougat” is verkrijgbaar in de basiskleuren zwart, wit en grijs. Je kunt hem ook in andere landen zoals Noorwegen kopen.

Samsung Galaxy S8

Nog een aanrader is de Samsung Galaxy S8. Deze telefoon van Samsung kwam met nogal wat verwachtingen, gezien het succes van zijn voorganger. Het scherm is met 5,8 inch weer enorm groot en heeft dit, net als de G6, mooi weten te verbloemen door de ergonomische hoge scherm-to-body ratio. Dit maakt het bijna een tablet vermomd als telefoon. Het heeft een helder super amoled beeldscherm met een schermresolutie van 2960×1440. Volgens de website van ComputerTotaal is dit de beste smartphone van 2017.

Een voorbeeld van een Samsung Galaxy S-serie telefoon, in dit geval de Galaxy S6. Met dank aan Pexels: https://www.pexels.com/photo/mobile-phone-samsung-edge-samsung-galaxy-s6-edge-plus-50614/